Посланията на Виолета Захариева и промяната на Йоана

Посланията на Виолета Захариева и промяната на Йоана
Гласувайте за статията

Посланията на Виолета Захариева и промяната на Йоана Буковска чрез киното и последните й роли. Познаваме Йоана, за мнозина тя остава свързана с една далечна роля, създадена в годините на преход у нас и името на сериала „Дунав мост“.

Наскоро, обаче актрисата може би най-силната си роля до момента или поне най-запомнящата се. Както тя споделя и пред „Ева“, освен множеството положителни неща, всяко нещо си има цена. Затова снимките за кино поредицата близо 2 години, наистина са за нея откраднати моменти от реалния й живот на майка и съпруга. Защото ролята и влизането в образ са били силно изтощителни.

И все пак след приключването на снимките за Йоана и невероятно силната сцена на последните й мигове в болницата, тя признава, че сега чрез Виолета е по-разпознаваема и публиката у нас постоянно сравнява новите й роли в театъра с образа на Виолета, което е положително, интересът към нея и изкуството изобщо е положителен.

Йоана Буковска-Давидова

С ролята си на Захариева, самата Йаоана става по-решителна и силна и в живота си, разбира как да отстоява себе си, независимо от обстоятелства.

Посланията, според актрисата, които Виолета оставя са, че човек избира „тъмната страна“, когато няма опция да се реализира по друг начин и става добър едва щом види, че дните му наближават края си, което е жалкото. А потенциалът на жена като Виолета е голям, може би крайностите й в отношенията се дължат на това, че не знае как да обича дори и да го иска.

Желаем на Йоана още подобни силни и тежки роли, които ние да оценим с интерес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар