Шеф Петров изригна бесен в мрежата: Виж разтърсващите му думи! (още подробности)

Шеф Петров изригна бесен в мрежата: Виж разтърсващите му думи! (още подробности)
Гласувайте за статията

Шеф Петров е повече от гневен и възмутен от случващото се в държавата!

Шеф Петров изригна бесен в мрежата. Да, може би за мнозина това не е новина, а спорт… Просто, защото сме свикнали с гневните изблици на кулинарния гуру още от участието му във Вип Брадър.

шеф Петров

Шеф Петров изригна в мрежата

Този път обаче той не скочи срещу колега, нито се подигра на някой от враговете си като Даниел Златков. Този път шеф Петров изказа позицията си за настоящето и бъдещето на България. Предизвикан от ужасяващата катастрофа на автобуса край Вакарел. Ето думите му.

„НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….от всички!
ТРАУР – ЗЕМЯТА НИ НАПОЕНА С КРЪВТА НА ПОКОЛЕНИЯ Е В ТРАУР!!!! ЗАЩОТО Я ИЗОСТАВИХМЕ….И НЯМА СИЛА В СВЕТА КОЯТО ДА НИ ПОМОГНЕ!!!

Нито Супер-Автобуса е на мястото си,на кварталното двулентово шосе, давайки права на МАГИСТРАЛА???… нито тракториста ПОСТАВЕН за шофьор на този Супер-Автобус с отговорността на толкова животи, … нито идиота с 25 годишната трошка…

И това няма да е края, ПОВЯРВАЙТЕ.. нито Господ, нито Орисниците ще ни помогнат!

Вие всички ценни хора които оставихте родината си за да живеете по-добре, Готвачи, Лекари, Пилоти, Инженери, Техници Журналисти, Учители..някои с голямата лъжа, че се учите и ще се върнете за да помогнете, или че не ви се дава възможност….ВИЕ НОСИТЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ТОЗИ ТРАУР!!

Много, ясно, че там ви дават възможност, защото това е стратегия за кражба на човешки потенциал… и ви закачат като ШАРАНИ…. А земята на ДЕДИТЕ ВИ? Ние сме най-големите Предатели на същността си!! НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….

Подли нещастници се пробутват, на неадекватни за тях места, ….защото ви НЯМА!! Кадровия, БРАК е на всички нива!!!

Света се развива и всяко нещо което е мощно в модерния свят и ние ползваме, с този морален и човешки брак поставен на несъответното ниво, вместо в наша полза е нашата НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА!!

И….МОЛЯ, ДА СПРЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА ВЪЖЕИГРАЧИ В МОДЕРНИЯ СВЯТ…СЛЕПИ СМЕ И С ПО НЯКОЛКО ПРОТЕЗИ!!!
УМИРАМЕ! УБИВАМЕ ВНУЦИТЕ СИ…. УНИЩОЖАВАМЕ СЕ…“, разпали се шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар