Скандал: Моника Валериева се мъчи да разведе млад застраховател! (виж как го изнудва – още подробности)

Скандал: Моника Валериева се мъчи да разведе млад застраховател! (виж как го изнудва – още подробности)
Гласувайте за статията

Моника Валериева не се е променила особено много от преди!

Моделката Моника Валериева за пореден път си показа рогата. Оказа се, че тя е имала кратка авантюра с млад застраховател от Бургас. В когото обаче се влюбила до уши. Това разкриха близки до нея източници, пише вестник „Галерия“.

Моника Валериева

Моника Валериева изнудва млад застраховател, иска да го разведе

Въпросният застраховател е малко над 30 години, казва се Андон, но прякорът му е Доката. Той е от Бургас и работи към известна и просперираща застрахователна компания в морския град.

След като се порадвал на ласките на Моника Валериева, Андон опитал да прекрати отношенията им. Обяснил й, че е семеен мъж и обича съпругата си. А това помежду им е било само развлечение и няма бъдеще.

Тогава Валериева направо изтрещяла. Започнала да му звъни по телефона посред нощите и да го залива с СМС-и. Стигнало се дотам, че Доката се принудил да я блокира в телефона си, във Фейсбук и в Инстаграм. Мона обаче пак намерила начин да се свърже с него.

Тя го заплашила, че ако не й обърне внимание и не зачита чувствата й, ще отиде и ще разкаже всичко на жена му. „Човекът се е видял в чудо, направо се проклина, че изобщо си е позволил нещо с нея“, коментират източниците.

Относно честите пътувания на Моника Валериева в Дубай пък, запознати разкриха, че тя си наела вила там, заедно с манекенката Велина Узунова. Мястото било доста известно на тамошните бизнесмени. А, както и самата Мегз намекна, Мона не ходи там на почивка, а „на поръчка“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар