Бащата на Крисия направи взривяващи разкрития за отношенията й със Слави!

Бащата на Крисия направи взривяващи разкрития за отношенията й със Слави!
Гласувайте за статията

Крисия Тодорова вече не е желана от Слави Трифонов!

В продължение на 4 години Крисия носеше на Слави Трифонов дивиденти и затова той я гледаше като писано яйце. Когато обаче видя, че рейтинг от нея вече не може да бъде спечелен, я изостави на произвола на съдбата.

Крисия

Слави изхвърли Крисия от екипа си без предупреждение

Това стана ясно от разкритията на бащата на детето – чудо. Той проговори за отношението на Дългия и се разбира, че всичко между продуцента и момиченцето е приключило.

„Слави Трифонов и екипът й забравиха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа последно имаше един телефонен разговор и след това – нищо.” – споделя Марин Тодоров, цитиран от HotArena.net.

Договорът на детето с „Шоуто на Слави“ е бил прекратен изневиделица. Един ден просто всичко свършило, като дори никой не е уведомил семейството й.

„Не получавахме никаква информация от екипа на Слави и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси започна да работи по свои проекти – вече има две записани песни във видеоканала си, работи и по трета, която също скоро трябва да излезе.” – разкрива татко й.

По всичко личи, че пътищата на Крисия и Слави вече са разделени. Тя продължава да твори, но вече като самостоятелен изпълнител.

„Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва мечтите си и да се развива. Тя е много талантливо дете.” – казва още баща й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар