Кошмар застигна Мис България 2010: Ромина Тасевска не знае какво да направи!

Кошмар застигна Мис България 2010: Ромина Тасевска не знае какво да направи!
Гласувайте за статията

Ромина Тасевска се намира в много деликатно положение!

Нещо доста неприятно сполетя Ромина Тасевска. Тя е жертва на психически тормоз от инвалид, пише Tialoto.bg, цитирайки Dnes.bg.

Ромина Тасевска

Ромина Тасевска изживява кошмар

Мис България 2010 е получила много съобщения от лицев на име Симеон Тодоров. Той се представял за инвалид и искал да му помогне с пари.

Проблемът обаче е, че миската не му вярва. Тя дори се чувствала тормозена от него, защото той не спирал да й иска пари.

„Дали някой е попадал на този човек, който от много време ми пише с молба да му помогна? Аз лично не му вярвам, защото преди известно време ми беше писал в личния профил с молба да купя кремове на сестра му, която го гледа.

Кремовете определено не бяха медицински, а козметика, която не купувам дори и за себе си. Съжалявам, че не пазя съобщението, но ми се стори лъжливо и го изтрих. Но този господин е доста настоятелен… Някой с информация за него? Ще е ужасно ако греша…“ – написа красавицата в социалната мрежа.

Ромина е съпруга на бившия футболист на „Левски“ Дарко Тасевски. Тя има три деца от него.

„Бих искала да се обърне внимание, защото заради такива хора е напълно възможно да се пренебрегнат и такива, които наистина имат нужда. Друг е въпросът, че това си е истински тормоз. Чувстваш се виновен, че не помагаш или не вярваш…“ – споделя още футболната съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар