Десислава заряза бебето си, хукна към Мароко с Галена! (още подробности)

Десислава заряза бебето си, хукна към Мароко с Галена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Десислава уж не искаше да се отделя от малкия Борис, но не устиска!

Ангелогласната Десислава заряза бебето на грижите на бабите и си би камшика към Мароко. Там обаче тя не е с половинката си Благой Найденов, а с Галена.

Десислава

Десислава заряза бебето и хукна да си вее байрака в Мароко с Галена

Да, двете певици май наистина се оказаха страшно близки. Въпреки че Десислава навремето беше официално омъжена за настоящия любим на Галена – Галин Вафлата, тя и Галка са първи дружки.

„Помежду им никога не е имало равност, завист, злоба и всички тези неща, които съществуват между родните поп фолк изпълнителки. Галена вярва много на Десислава и държи на нея като на родна сестра. Нещо, което така и не й се получи в отношенията с Преслава“, коментират близки до смядовката източници.

Десислава поверила малкия Борис на бабите, но не спирала да звъни през няколко часа, за да разбере как е бебето. Нейна съседка е и Наталия Гуркова, която много обича нея и малчугана. И обещала да го наглежда, когато си е тук и има възможност.

Докато Десислава само си вее байрака и се забавлява из Мароко, то Галена е хем на почивка, хем и на работа. Тя е взела със себе си своя стилист и гримьор, с които заснемат сцени в Мароко за следващия й клип.

Колкото до Десито, тя твърдо отказва да снима, докато не отслабне и не се втали достатъчно. Припомняме, че по време на бременността си Десито качи доста килограми и призна, че не се харесва достатъчно, за да се върне на сцената.

Може би вече е започнала диета, с която по-скоро да влезе във форма и да зарадва почитателите си. Дано кулинарните изкушения в Мароко не й попречат обаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар