Анджелина Джоли: Сексът с Брад Пит беше много слаб!

Анджелина Джоли: Сексът с Брад Пит беше много слаб!
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли продължава да мачка Брад Пит!

Вече 2 години са разделени, но Анджелина Джоли и Брад Пит продължават враждата помежду си. Нито един от тях не е забравил преживяното и няма намерение да отстъпи от позицията си.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли не е била щастлива с Брад Пит дори сексуално

Актрисата е тази, която главно напада бившия си. Тя го обвини в какво ли не. От пияница до побойник, а сега се оказва, че е и слаб любовник, научи Kliuki.bg.

Анджи проговори пред американско издание за уменията на бившия й съпруг в леглото. Явно те не са били никак впечатляващи.

„Сексът ни беше от най-посредствените, направо си беше слаб. Имахме други допирни точки, но те не стигат в една връзка.“ – казва Анджелина Джоли.

Все пак се счита, че тя просто продължава да отмъщава на Брад и затова го очерня пред всички. Актрисата се раздели скандално с мъжа си през 2016 г. и явно още не го е забравила.

За това спомага и фактът, че Пит веднага си намери нова сериозна приятелка. Той излиза с професорка в университет, което е доста висока интелектуална топка в сравнение с Анджи.

Самата Джоли няма сериозно гадже и не е имала след развода си. Тя така и не може да открие идеалния, а се говори, че е с много тежък характер и затова няма мъж до нея понастоящем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар