Асен Блатечки не устиска: Кръшна и на жена си, и на любовницата! (Хлътна по студентка-виж още)

Асен Блатечки не устиска: Кръшна и на жена си, и на любовницата! (Хлътна по студентка-виж още)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки не устиска

Асен Блатечки отново кръшна. Този път и на жена си, и на любовницата си. За женкаря е валидна максимата „Вълкът козината си мени, нравът никога”. Лошото момче на киното не издържа и пак кривна от семейното ложе. Сега обаче в мрежата му попадна студентка от НАТФИЗ.

Асен Блатечки

Асен Блатечки хлътна по студентка

Позастаряващият секс идол се запознал с младата си колежка в барчето на университета. От дума на дума накрая той поискал телефонният й номер. Още същата вечер ценителят на женски прелести й се обадил, за да се видят насаме.

Дали нещата са завършили с креватна свалка, историята мълчи. Но според клюката оттогава младата актриса следва Асен Блатечки из страната, където той представя своите халтури. Дори ще участва в една от неговите постановки.

Говори се, че нещата са доста сериозни и звездата от „Стъклен дом” върти страстна любов със студентката.Официалната му половинка Катерина Горанова вече е свикнала с непрекъснатите похождения на благоверния си.

И макар че той се зарече повече да не я наранява, след като залитна по Диляна Попова, който му роди син през 2014 година, продължава да й кръшка.

Още преди манекенката да роди от него сина им Борил, Асен Блатечки се завърна с подвита опашка при режисьорката. Катерина Горанова му прости и го прибра, тъй като двамата имат дъщеря Кати, която е тийнейджърка.

След това актьорът и режисьорката изживяха истински ренесанс на чувствата си.

„Катя е жената на живота ми. Никога не съм спирал да я обичам. Увлечен от страст я нараних – нещо, което навярно никога няма да си простя. Любовта ни издържа на куп предизвикателства, за да възкръсне”, кълнеше се Асен Блатечки. Той изостави Диляна с бебе на ръце, като срещите им бяха единствено заради общия им наследник.

Година и половина манекенката не искаше да чуе за Асен Блатечки, дори ограничи срещите на малкия Борил с татко му. Но сега лошите неща са в миналото и тримата прекарват уикендите заедно, като истинско семейство. Не се знае обаче как ще реагира Попова на новата тръпка на шавливеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар