Виктор Калев срази Лили Иванова: Не ми дреме за нея!

Виктор Калев срази Лили Иванова: Не ми дреме за нея!
5 (100%) 1 vote

Виктор Калев довърши примата на българската музика!

Актьорът Виктор Калев показа липса на всякакви скрупули. Той изобщо не се притеснява, че Лили Иванова се сърди от вечните имитации, които й прави, пише HotArena.net.

Виктор Калев и Лили Иванова

Виктор Калев е без сантименти към Лили Иванова

От дълги години Вики е човекът, който най-умело влиза в образа на примата. В „Шоуто на Слави“ той я осмиваше и иронизираше, но всичко не беше по негова воля, а по сценарий.

Затова днес актьорът не чувства никаква вина за това, което е правил с Лили. За него всичко е било просто работа и дори му е странно, че певицата се обижда.

„Това не ме интересува! Който иска да се сърди, аз си върша работата.”, лаконичен е Калев.

Той вече не се гаври с Лили Иванова или други известни личности, тъй като не работи при Слави Трифонов. Вики има собствено театрално шоу, където скечовете му са далеч по-интелигентни и културни.

Все пак актьорът не изключва възможността все някога да се завърне отново към по-пиперливия хумор. Онзи, който го направи звезда от висок калибър.

Виктор Калев беше най-харесваният актьор от тези на Слави. Феновете му са много и дори все още е така, макар да не е вече на екран.

Затова мнението на Лили Иванова за него не значи нищо. Него го интересува само мнението на драгия зрител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Виктор Калев срази Лили Иванова: Не ми дреме за нея!”

  1. Суси

    май 10. 2018

    Това да се гавриш с личност като Лили обижда дори мен, все едно да се присмиваш на национално богатство , няма , и скоро не знам дали ще има такъв талант и културна личност като нея. Атози лигльо може само да си мечтае да е на нейното ниво

  2. Ангел Балджиев

    май 13. 2018

    „Драгите зрители“са учудени що за мъжко ДОСТОИНСТВО има комикът“артист“? Един мъж трябва да притежава характерното за този пол ДОСТОИНСТВО ,дори когато изпълнява някаква“роля от типа, а ла Слави-тъпото“,иначе се превръща в един от нововъведените Дженидърполове,което си е за негова сметка,а доколкото тук се споменава Лили Иванова,тя е доказала себе си,защото е национално достояние!!!

Добавете коментар