Моника Валериева потресе с поста си за Боян Петров: Потребители скочиха срещу нея! (виж тук)

Моника Валериева потресе с поста си за Боян Петров: Потребители скочиха срещу нея! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева успя да разгневи мнозина с мнението си за алпиниста!

Моделката Моника Валериева няма нищо общо с човек като Боян Петров. Докато последният цял живот изкачва върхове, борейки се със самия себе си, Валериева се грижи за силикона и лукса си.

Моника Валериева

Моника Валериева се изцепи неочаквано в мрежата

Въпреки това обаче дубайската „принцеса“ реши, че е редно да се изкаже по въпроса за изчезването на Боян Петров. Размислите й предизвикаха гнева на повечето потребители в мрежата. Ето какво написа тя:

„Като човек, който няма такива постижения, дори доближаващи се (камо ли такава сила на духа). Искам да задам един въпрос, на който аз не мога да си отговоря. Защото съм по-млада, така мисля.

Гледах случайно преди години, едно интервю с хора, които не се предават въпреки препядствията в живота си. Един от тях беше Боян Петров, който признавам – преди това не знаех.

От всички участници неговата история ме порази. След откриване на рак на тестесите, тумор в окото, диабет, блъснат от кола с опасност за живота до Кресна. Той продължава да катери и покорява върхове.

Рискувайки всички животи подарени му от Бог. Играейки със съдбата си, която иска да му покаже нещо.Тогава си казах, когато на човек не му е писано, ако ще от небостъргач да се хвърли, жив ще остане.

Сега обаче, когато от дни се пише и говори по темата Боян Петров, и съм сигурна, че всички ние тайно се надяваме пак да изиграе съдбата, въпреки шансовете, които са все по нищожни… си задавам въпроса тук и ми е интересно да прочета мнения.

Правилно ли е човек, който има семейство, да си играе със съдбата, правилно ли е, въпреки всичко, толкова силно да следваш сърцето си? Трябва ли толкова силно да следваш сърцето си и желанията си, с цената да нараниш толкова хора или с още по-голяма цена? Трябва ли?“, разсъждава Моника Валериева в мрежата.

Тук обаче, дори много нейни приятели, я посъветваха, че е по-добре да си мълчи. След като не разбира и не усеща нещата по начина, по който ги чувстват хора като Боян, най-добре да си гледа миглите и да замълчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Моника Валериева потресе с поста си за Боян Петров: Потребители скочиха срещу нея! (виж тук)”

  1. nadia

    май 15. 2018

    bravo na moni. pravilno misli. ima mnogo nesta koito bih napravila za udovolstvie, no sled kato pomisla za decata – ne gi prava.

Добавете коментар