Диляна Попова: Изпаднах в депресия след раждането на Борил! (призна, че има мъж до нея – виж тук)

Диляна Попова: Изпаднах в депресия след раждането на Борил! (призна, че има мъж до нея – виж тук)
Гласувайте за статията

Диляна Попова разказа за срива си след раждането на Борил!

След раждането на първородния си син Борил, манекенката Диляна Попова изпаднала в депресия. Това разкри самата тя пред известно столично списание. Не е ясно дали и раздялата с Асен Блатечки не е допринесла още повече за кризата й.

Диляна Попова

Диляна Попова призна за новия мъж в живота си

„В началото наистина ми беше много трудно, изключително зле ми влияеше всичко. Имах и някакви депресивни състояния, но с времето се научих да преработвам и отсявам тези неща, които не би трябвало да ми влияят.

Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които не са важни за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, защото преди бях страшно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до десет, а до сто“, разкри Диляна Попова.

Красавицата хвърли истинска бомба и с признанието, че има нов мъж до себе си. Тя обаче категорично отказа да назове името на щастливеца, нито с какво се занимава.

„Да, много съм щастлива. Ще кажа само това. Не желая да коментирам и да говоря повече, защото личният живот си е личен живот. А аз не искам никой повече да се меси и да рови в него“, категорична е Диляна Попова.

Манекенката сподели, че много й се иска да има още поне едно дете. „Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата. Дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст“, смее се Диляна.

Накрая тя обясни, че Асен Блатечки се грижи отлично за Борил, който има голям респект към него. Друго било детето да усеща силата и решителността на мъжа, на баща си. И се радва, че актьорът отделя достатъчно време на срещите си с малкия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар