Деян Икебаната избесня: Дойде ми до гуша от този отвратителен живот в България! (Подробности)

Деян Икебаната избесня: Дойде ми до гуша от този отвратителен живот в България! (Подробности)
Гласувайте за статията

Деян Икебаната изригна в мрежата с поредния си различен пост

Деян Неделчев, по-известен като Деян Икебаната, изля наранената си душа в мрежата. От доста време той е обект на подигравки и присмех от страна на хората, които го смятат за, меко казано, луд.

Деян Икебаната

Деян Икебаната избесня

Причината са песните, които той създава. И което няма как да не се признае, са много шантави. Той разкри какво „ново творчество” подготвя и защо е залитнал именно по този модел на писане на песни.Ето какво разкри за истинската причина Деян Икебаната:

„МНОГО ЧЕСТО МЕ ПИТАТ ПОЗНАТИ,ПРИЯТЕЛИ,НЕПРИЯТЕЛИ И ВСЯКАКВИ ЗАЩО ПРАВЯ ТЕЗИ ЗАКАЧЛИВИ ВЕСЕЛИ ИРОНИЧНО-САМОИРОНИЧНИ И ЛЕКО СКАНДАЛНИ ПЕСНИ.

ЗАМИСЛЯМ СЕ И ОТГОВАРЯМ НА ВСИЧКИ. И НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ, НЕ МИ ХАРЕСВА КАТО ЦЯЛО ХОРАТА,ОБЩЕСТВОТО ,В КОЕТО ЖИВЕЯ,И СЕ МЪЧА ДА ОЦЕЛЕЯ ПО МОЯ СИ НАЧИН

И НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА, КЪДЕТО КУЛТУРАТА,КОЯТО СЕ МЪЧИ ДА ВИРЕЕ ТУКА Е АНТИКУЛТУРА.

КЪДЕТО ОБЩЕСТВОТО МИСЛИ САМО КОЛКО ПАРИ ДА ИЗКАРА ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ,ИЛИ ДА СИ НАПРАВИ ЛИПОСУКЦИИ ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО, А ЗА ДУШАТА СИ НЕ МИСЛИ..НИКОЙ НЕ МЕ ПИТА..ЗАТОВА НЕ МЕ ПИТАЙТЕ ЗАЩО И АЗ ПРАВЯ ТАКИВА НЕЩА.

ЗАЩОТО МИ ХАРЕСВА ДА СЪМ РАЗЛИЧЕН,НЕ ОВЦА ВЪВ ОГРОМНОТО СТАДО,ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ МАСАТА,И НИКОГА НЕ СЪМ ИСКАЛ,ЗАЩОТО РАЗЛИЧНИТЕ ДАВАТ ЦВЕТА И НАПРЕДЪКА НА ОБЩЕСТВОТО,НЕ МЕ ХАРЕСВАЙТЕ ИЛИ МЕ ХАРЕСВАЙТЕ! НЕ Е НУЖНО ДА МЕ ЗАВИРАТЕ В СТАДОТО

АЗ ВЪРВЯ НАПРЕД И ПРЕДИ ВСИЧКО СЪМ ТВОРЕЦ.ЗА ЕДНИ СЪМ БОКЛУК,ЗА ДРУГИ СЪМ ГЕНИЙ.

ЖИВЕЕМ В ЕДНА ОГРОМНА АНАРХИЯ И Е ПЪЛНО С ХОРА БЕЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА. А КУЛТУРАТА НИЕ АНТИКУЛТУРА-ЧАЛГА,РАП,ЦИЦИ,ЛИПОСУКЦИИ,БОРЦИ,АРТИСТИ,КОИТО МИ СЕ ПРАВЯТ НА ПЕВЦИ И ОБРАТНОТО,ПОСРЕДСТВЕНОСТ И ФАЛШ.

ПИСНАЛО МИ Е ОТ ТОЗИ ГАДЕН БЪЛГАРСКИ ЖИВОТ,И НИКОЙ НЕ МЕ ПИТА,ЗАТОВА СПРЕТЕ ДА МЕ ПИТАТЕ ЗАЩО ТОВА,ЗАЩО ОНОВА?
АБЕ С ЕДНА ДУМА ТОВА Е МОЕТО БЯГСТВО ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА,В КОЯТО СЪМ ЗАОБИКОЛЕН И НЕ МИ ХАРЕСВА.ТАКА СЕ СПАСЯВАМ НЯКАК СИ…“, бе искрен и директен в поста си Деян Икебаната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар