Още един ерген ще мине под венчило

Още един ерген ще мине под венчило
Гласувайте за статията

Още един ерген ще мине под венчило, става дума за Хю Грант, който ще стане законен съпруг на своята половинка от години – Ани.

Двойката живее на семейни начала и има вече цели три деца, а преди това Хю е ставал баща цели два пъти и общо бройката е пет наследника на фамилията Грант.

И днес на своите 57 години, вечния ерген и противник на бракосъчетанията е обявил официално, че ще стане съпруг и ще има сватба скоро с неговата Ани. Половинката му е на 35 години и наскоро му роди трето дете, пишат също и в изданието за новини „ЕВА“.

Дали защото годините му минават и вече не е в активна възраст или понеже е в хармония с Ана Еберстейн, но човекът признал със смях, че да си моногамен 40 години е пълен абсурд, вече ще се отрече от казаното. 

Не е ясно кога и как ще се случи, но той и Ана Еберстейн ще си кажат „Да“ и така ще узаконят връзката си, а може би той си е направил сметката. Днес е на близо 60 години, със сигурност няма да е моногамен още 40, малцина са столетниците днес, просто вече е в друга фаза от живота си, коментираме ние. Желаем им щастлие и много подкрепа още години в съвместен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар