Помните ли Миро от Биг Брадър? Ето какво стана с него!

Помните ли Миро от Биг Брадър? Ето какво стана с него!
Гласувайте за статията

Миро от Биг Брадър премина през много тежки изпитания, но оцеля!

Мирослав Георгиев, по-известен като Миро от Биг Брадър, днес е щастлив, но истината е, че след шоуто кошмарите за него са прекалено много. Той обаче не съжалява за нищо, защото всичко това го е научило на труд и постоянство.

Миро от Биг Брадър

Миро от Биг Брадър най-после успя в любовта

След като печели риалити формата, в който стана за смях, брадърът се развежда с Елена и продължава в живота сам. Той губи голямата си награда заради лоши инвестиции, което едва не го оставя до просешка тояга.

„След това влязох в строителството, точно по време на кризата – през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни, съответно и загубите стигат до милиони. С много пари затънах – сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха. И на мен ми беше доста трудно, но аз се изправих на крака и продължих.“ – спомня си днес Мирослав.

Сега той пак е бизнесмен, но в далеч по-умерени размери. Борави с по-малко пари и съответно отговорностите му са по-малки.

Големият му успех обаче е свързан с любовта. От 5 години насам той има връзка с Екатерина Дюлгерова, която е бивша манекенка.

Двамата са много влюбени, макар още да нямат брак. Миро спечелил сърцето й с доброто си отношение към сина й, който днес е на 12 г.

Брадърът и Катя вече имат и общо дете. То е момче и ги прави безумно щастливи, пише в. „Уикенд“.

Припомняме, че Миро участва във втория сезон на Биг Брадър, който се проведе през 2005 г. Сзонът се отличи с любовния триъгълник, в който попаднаха той, жена му Елена и фризьорът Мариан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар