Криско: Искам няколко деца от Цвети! Рапърът е готов за най-важното в живота

Криско: Искам няколко деца от Цвети! Рапърът е готов за най-важното в живота
Гласувайте за статията

Криско вече е узрял за деца и се надява това да му се случи скоро!

Кристиян Талев, когото всички познаваме като Криско, наскоро чукна 30 г. и това промени много възгледите му за живота. Той вече е по-зрял и мисли като истински възрастен.

Криско и Цветелина Петрова

Криско вече иска дете от Цвети

Рапърът от 2 години има много сериозна връзка с танцьорката Цветелина Петрова. Той вече живее с нея и си представя бъдещето си само с нея.

Криско не признава дали има брак с Цвети, но това не е изключено. Преди месеци имаше слухове, че двамата са се венчали тайно.

С брак или без, Кристиян и Цветелина вече жадуват за свое дете. Те се чувстват готови да бъдат родители, въпреки младостта си.

„Със сигурност се чувствам узрял. Абсолютно не бих се шокирал, ако утре разбера, че ще ставам баща. Естествено, че искам. Още не знам какво е чувството, но се надявам да го изпитам няколко пъти.“ – споделя рап звездата, пише HotArena.net.

Това е първата толкова сериозна връзка на Талев. Преди това той имаше забежка с Елица Тодорова и кратка авантюра с Ася Капчикова, но и в двете не беше особено влюбен.

Животът на Криско дотук не е бил особено лесен. Той няма богати родители зад гърба си и всичко, което е постигнал, е благодарение на самия него.

„Имаше време, когато основното меню за ядене ми беше хляб с лютеница.“ – спомня си рапърът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар