След като бе оплют от всички българи, Захари Бахаров остава без работа?

След като бе оплют от всички българи, Захари Бахаров остава без работа?
Гласувайте за статията

Захари Бахаров скоро може да стане безработен!

Големият скандал със Захари Бахаров може да не е най-лошото, което ще го сполети тази година. Съвсем скоро актьорът може да се окаже в ситуацията на брат си – да чака покана от някой театър, за да свърже двата края.

Захари Бахаров

Захари Бахаров остава без работа?

Това има реална опасност да стане, ако бъде приет закона за хазарта, който ще се гласува скоро. Според него, по телевизията в праймтайма няма да може да се рекламира по никакъв начин хазарт.

Ако тази поправка влезе в сила, то Нова телевизия по всяка вероятност ще трябва да спре предаването на Захари Бахаров. Така ще го постави в изключително неприятна ситуация.

Актьорът разчита най-вече на доходите като тв водещ. Проучване на в. „Таблоид“ е установило, че за последните 4 години, в които води предаването, Захари е лапнал около 2 млн. лв.

Неговият рай може да свърши съвсем скоро. Това ще бъде голям удар за актьора, защото има да издържа жена и деца.

Ако бъде свален от екран, Бахаров ще трябва да се задоволи само с ролите в театъра и киното, където се плаща далеч по-малко. Той ще трябва да забрави за тлъстата си заплата от 10 хил. лв.

Това ще бъде вторият голям удар за него тази година. Наскоро той бе оплют от всички българи заради реклама на хазарт, която се върти по няколко пъти на ден.

„В шок съм от човешката злоба. Аз съм актьор, цял живот съм се опитвал да бъда професионалист. Роналд Рейгън навремето е рекламирал цигари, но никой не го е обвинявал, че иска да изтреби Америка с рак.“ – беснее актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар