Брутален резил: Андреа оряза цяла пейка, за да се направи слаба! (за този фотошоп ще се говори дълго – виж тук)

Брутален резил: Андреа оряза цяла пейка, за да се направи слаба! (за този фотошоп ще се говори дълго – виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа сякаш не иска да приеме, че феновете на участията й имат очи и виждат истината!

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа вече мина всички граници на нормалното в опитите си да убеди хората, че е слаба. Отдавна сме свикнали с манията й да си издължава лицето и да прави долната му част и брадичката почти триъгълни.

Андреа

Къде ти е пейката, Андреа?!… Резилът е голям

При все, че на живо и в телевизионни интервюта ясно се вижда, че физиономията й е коренно различна и по-скоро кръгла. Ама нищо, така си се харесва жената, така се представя.

Докато фотошопът на лицето й не пречи и не разваля нищо по снимките й обаче, то опитите да внуши, че е стройна, стават все по-брутални. Този път Андреа се издъни тотално като оряза цяла пейка – само и само да се види с фини крака.

Както знаем, тя е на почивка в Турция, която съчетава и с участия в тамошен хотел заедно с други изпълнители. Потребители по форумите обаче моментално забелязаха, че нещо с пейките в курорта Анталия не е наред.

„Абе, уж Турция е много по-напред от нас по отношение на туризма, а какви са тези пейки – имат ребра от едната страна, а от другата не“, прихнаха в смях наблюдателни нашенци.

Що да видим – оказаха се прави. За да премахнат излишните тлъстинки от бедрата на Андреа, се е наложило хората й да отстранят цяла една част от пейката, на която тя седи.

Култова работа, няма две мнения. И определено ще се помни дълго. Чудно е обаче едно – как Андреа не осъзнава, че не живее под стъклен похлупак, а чат-пат ходи и на участия. Където повечето от феновете й са с нормално зрение и отлично виждат какво стои пред тях…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар