Гери-Никол печели „Като две капки вода”? (Виж цялата измамна схема)

Гери-Никол печели „Като две капки вода”? (Виж цялата измамна схема)
Гласувайте за статията

Гери-Никол печели с измама „Капките”!

Гери-Никол е фаворит на този сезон в „Като две капки вода”. Победата е уговорена и след четири дни, на 28 май, варненското чудо става взима голямата награда на „Капките”. За тази измамна схема знаят всички участници, както и от екипа на шоуто.

Гери-Никол печели с измама „Капките“!

Четиримата претенденти, освен 19-годишната певица, са поп фолк идолът Константин, поп певеца Славин Славчев и звездата от „Столичани в повече” Иван Юруков.

Евентуалният победител Коцето за втори път ще спечели телевизионен формат, той вече взе приза в един от сезоните на „ВИП Брадър”. Затова продуцентите решили той да не спечели „Капките”. Славин Славчев също е печелил тв формат, той стана призьор в Х фактор.

Яката дупара няма победа в телевизионен реалите формат. Тя бе с наранено его в шоуто и реши с парите на тати да мачка всичко, що се изпречи на пътя й.

Защото не е печелила досега челна позиция в телевизионен формат, само в музикалните класации и при хип-хоп наградите, пише HotArena.

Началото в „Капките” бе доста несигурно. Малкият брой точки, които й даваха зрители и жури показваха ниските й възможности. Мнозина се питаха дали наистина си изкарва прехраната с пеене. Тя бе накърнена и от непрекъснатите нападки на Фънки. Но към средата на „Капките” нещата се обърнаха коренно. Тя впрегна връзките си и нещата заработиха пред Маги Халваджиян.

По време на продукцията се зароди приятелство между варненското чудо и плеймейтката Златка Райкова. Русата Златка бе считана за откритието на сезона. Но Гери-Никол направи така, че не тя да бъде гвоздея на програмата и това влоши отношенията им.

Голямата Софи Маринова също остана в сянката на варненката. Не защото й липства талант, а…власт.

Така че за никого не остава тайна, че за Гери-Никол победата в „Капките” е предрешена!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гери-Никол печели „Като две капки вода”? (Виж цялата измамна схема)”

  1. Златена

    май 24. 2018

    За да прецакаме плана на бащата на Гери-Никол трябва на 28 май 2018 в понеделник когато е финалът на като две капки вода да гласуваме със смс за Иван Юруков.Според харесванията в фейсбука на Като две капки вода 1.Иван Юруков 2.Константин 3.Славин Славчев 4.Гери-Никол

Добавете коментар