Шеф Петров коментира финала на "Като две капки вода" по неочакван начин!Устатият шеф Петров

отново се изказа на всеослушание. Този път коментарът му бе насочен към финала на шоуто "Като две капки вода" и беше меко казано странен. [caption id="attachment_407400" align="alignright" width="300"]шеф Петров Шеф Петров направи странен коментар[/caption] Борис Петров коментира шоуто по неочакван начин като не засегна участниците, а екипа на предаването. И хората, работещи за продуцента Маги Халваджиян. Вижте думите му и кажете съгласни ли сте с него: "Много харесвам Като две капки вода, не можах да гледам финала. Хванах едва края. Харесвам това шоу, артистите също работата на Маги и всички! Не можах да го гледам защото имах много работа и ние забавляваме хора и се опитваме да е така добре. Но се работи яко, хора се намират трудно, да бъдат честни, концентрирани и лоялни през тези три, четири часа на сервиз. Какво видях накрая при Маги,!? Изскочиха екип от двеста човека и това е супер наистина когато нещо е професионално направено трябва да е така!!! Обаче 200 човека, Евалата Маги!

При тази липса на работници във всички сфери в Телевизията си е наплив.... наплив на мечти и химери!!!??? Гледах си и си мисля, та повечето от тези хора там не получават и 30% от парите на един сервитьор на час... а сервитьори няма, Защо!!

Защо предпочитат тези хора да блъскат в Телевизията за надник от 30-40 лева цял ден а не искат да взимат 20-30 НА ЧАС??? Какво става с българина?? Мечти и блянове да даде последните стотинки за дръпни билетче Тото, Мото или да работи истински?? Къде отидоха гените ни на борци ??? От къде дойдоха тези гени на номади и циркаджии.. Всички да са в цирка, па ако ще и да е за комат хляб... Може да стане тигър!! Ей хора Прасето никога не може да стане тигър, дори да се гримира перманентно!!! Къщите на бащите им, нивите пустеят, те в Софията и У Телевизията .. знае ли човек. Бедни хора бедни мечти, розови балони!!! Иначе хубаво предаване на Маги... Любимо ми е! Ама гони ги малко тези мечтатели пред Лунапарка ти .... че не останаха хора да работят! Само ЛУНАПАРКА Е ПЪЛЕН ..... а артисти малко. Мечти много, а България Умира!!!", написа шеф Петров в профила си в мрежата.