Крисия напуснала Слави заради 1 милион лева

Крисия напуснала Слави заради 1 милион лева
Гласувайте за статията

Крисия Тодорова вече не е при Слави Трифонов заради пари!

Мина половин година откакто Крисия и Слави приключиха своите взаимоотношения. Детето-чудо вече е продуцирано директно от своя баща Марин, но за това си има причина.

Крисия и Слави

Крисия натири Слави заради пари

Оказва се, че семейството на малката звезда не било никак доволно от това, че трябва да дели на две хонорарите с Дългия. Шоуменът получавал по 50% от приходите на Крисия, придобити от нейните участия.

Това не се нравело на Марин Тодоров, който смятал, че дъщеря му заслужава по-голямо възнаграждение за таланта си. На него му се виждало несправедливо детето му да се труди по участия, а Слави да обира половината пари.

За 4-те години, в които невръстната певица беше част от екипа на шоумена, той бил забогатял с цял милион, пише в. „Уикенд“. Сума, която прибрал без грам усилия.

Твърди се, че точно това отблъснало близките на Крисия от Слави Трифонов. Те започнали да смятат, че тв продуцентът използва детето по най-неприятния начин.

Отделно на момичето й се натрупали и други ангажименти. Тъй като е в седми клас в момента, ще кандидатства за гимназия, но не иска кое да е училище, а музикалното в София.

По цял ден Криси се занимавала с уроци по пеене и китара. Затова намалила значително участията си, които възнамерявала да увеличи отново в средата на лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар