Събраха се: Рачков и Мария Игнатова отново заедно, но той й постави ултиматум! (още подробности)

Събраха се: Рачков и Мария Игнатова отново заедно, но той й постави ултиматум! (още подробности)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков прибра обратно Мария Игнатова, но при едно условие!

Чаровниците и любимци на публиката Мария Игнатова и Димитър Рачков са отново заедно. Двамата преживяха ренесанс в отношенията си, причината за което е блондинката.

Рачков

Мария Игнатова пожела да се върне при Димитър Рачков, работят за бебе

Оказа се, че след няколко неуспешни опити за нова връзка, палавницата осъзнала какво е изпуснала. А именно, че няма да намери друг мъж, който да я обича толкова силно и безусловно, колкото Митко.

Седмици наред Игнатова се опитвала да се сближи отново с Рачков като вкарала в действие всичките си женски хитрини и чалъми. В началото нищо не давало резултат, но после Митко клекнал. Ясно е, че колкото и да се дърпа, той още има чувства към Мария.

„Да, те отново са заедно. Събраха се, защото Димитър склони да й даде втори шанс. Не мислете обаче, че е глупак или мъж без характер. За да останат заедно и да продължат напред, той й постави изрично условие. Каза й, че връзката им не може да продължава повече така и или ще имат свое дете, или ще се разделят завинаги“, разкриха близки до Рачков източници.

В името на това да задържи половинката, с която живяха заедно повече от осем години, Мария Игнатова склонила. Тя се съгласила да роди дете на водещия като и двамата си мечтаели то да бъде момиченце.

Преди дни Мария и Рачков отидоха заедно и под ръка в дискотеката на Петко Димитров, където купонясваха почти до зори. Предстои да видим колко ще трае помирението им и дали блондинката няма да извърти пореден номер на зевзека.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар