Шеф Петров съветва да не се храним на открито, било то в класни ресторанти!Устатият шеф Петров

избухна с изненадващ и дори налудничав, на пръв поглед, апел. Кулинарният гуру призова хората да спрат да се хранят на открито, дори и в градините на ресторантите. Защото, по думите му, това води до опасни болести. [caption id="attachment_407764" align="alignright" width="300"]шеф Петров Шеф Петров плаши българите с болести от храненето на открито[/caption] "Храненето на открито за повече от 15 минути и над 25 градуса е бактериална безотговорност. Поне не го причинявайте на децата си!", заяви категорично Борис Петров в профила си. А на мнозината, които моментално се опитаха да му противоречат и да му обяснят, че говори глупости, шеф Петров поясни нещата. "Може да се седне навън, но да не стои манджата дълго на масата! Виждал съм как майки махат по падащите мушички в чиниите на децата.. И после..ами то го боли коремчето..от мръсната вода е... и такива.

Мен не ме интересува вашето мнение, аз споделям проучвания, над бактериалната ни среда, ферментации, плесени и патогени.. които предизвикват ужасни болести.

На всичко отгоре храната която консумираме е пластмасова и не е анти-бактериална както е било при дедите ни,, за това е този бум на тежки болести и рак.... Та това е!... Смейте се, написал съм го за тези, на които може да им е от полза! Късмет господине! Имате хубава усмивка, дано да е все така, да се надяваме, че не ми се надсмивате за това, че съм искал да съм полезен на някого!? Аз също не съм ял само на закрито, но хората се развиват... яли сме и дивеч на земята заедно с животните... но има развитие, е не за всички!", повече от убеден е шеф Петров.