Ния Петрова спечелила с шашма „Гласът на България”? (Още подробности)

Ния Петрова спечелила с шашма „Гласът на България”? (Още подробности)
Гласувайте за статията

Ния Петрова стана големият победител на „Гласът на България”

Ния Петрова грабна короната и си тръгна с 50 бона по-богата след края на музикалното шоу по Би Ти Ви. Менторът й Иван Лечев пък за втора поредна година направи победител свой участник в шоуто за таланти. Но според слуховете победата на Ния Петрова не е напълно честна, пише HotArena.

Победата на Ния Петрова била нагласена?

Шампионката получи още един подарък. И тя е авторска песен по текст и музика на голямата Вида Пиронкова. Въпреки че Ния е надарена с прекрасни гласови данни, феновете на шоуто не са съгласни с победата й.

Те са убедени, че нейната конкурентка Виктория Динкова повече я заслужава, защото е по-добрата певица от двете, пише „Таблоид”.

Не бяха малко и тези от аудиторията, според които вина в провала й има Поли Генова. Те упрекнаха поп дивата, че е подбрала неудачна песен за своята състезателка.

Такава, която не позволи да разкрие напълно певческия си талант чаровната Виктория. Зрителите не могат да й простят и чутовния гаф, който Поли Генова сътвори по време на пламенните си речи преди финала на „Гласът на България”.

Поводът за възмущението им бе, блондинката обърка името на композитора на песента „Остани” в изпълнение на Паша Христова. И той не е Тончо Русен, а на Николай Арабаджиев. Грешката й накара мнозина и от феновете и от по-възрастните певици буквално да я разкъсат заради невероятната грешка.

Виктория Динкова омагьоса зрителите още в началото с личната си драма. Младото момиче призна, че системно била пребивана от баща си. Заради което още на 17 години се измъкнала от родителите си. Но от тормоза страдала от паник атаки и нервите й били разбити.

Оказа се, че Ния Петрова има дебели връзки в музикалните среди. Тя е племенница на текстописеца Александър Петров. Двамата с музиканта Иван Лечев се познавали отдавна и това предрешило победата на Ния Петрова, недоволстват във форумите.

„Ния пее наистина много добре, но Вики я превъзхожда! Шоуто за жалост остави съмненията, че има нещо нагласено!“, убедени са зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ния Петрова спечелила с шашма „Гласът на България”? (Още подробности)”

  1. Емилия

    юни 13. 2018

    Глупости ! Много правилно Ния спечели конкурса. Виктория да приеме с достойнство поражението вместо да се излага така.

Добавете коментар