Черна завист: Рачков, Зуека и Кръстев злобеят срещу Ненчо Балабанов в „Господарите“! (още подробности)

Черна завист: Рачков, Зуека и Кръстев злобеят срещу Ненчо Балабанов в „Господарите“! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Ненчо Балабанов е все по-недолюбван от колегите си!

Чаровният младок Ненчо Балабанов на моменти горко съжалява, че е станал водещ в „Господари на ефира“. Всъщност той обожава работата си и целия екип на Джуди Халваджиян, но нещо не му дава мира от известно време.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов е трън в очите на ветераните в „Господари на ефира“

И това е все по-лошото отношение на колегите му ветерани в бранша. Става дума за титулярите Димитър Рачков, Зуека и Малин Кръстев, които са водещи на предаването едва ли не от самото му начало преди 15 години.

Те не криели завистта си към Ненчо Балабанов, разкриха източници от кухнята на медията. Причината да съскат срещу него като дърти клюкарки е фактът, че голяма част от зрителите на „Господарите“ предпочита все повече Балабатон пред останалите.

На публиката Ненчо й се струвал доста по-свеж, нахъсан и с повече любов към работата си от обръгналите вече Рачков, Зуека и Кръстев. А и в това няма нищо странно, тъй като рутината си казва думата винаги и при всеки.

Лицата на Зуека и Рачков отдавна вече не издават такъв хъс и желание, както при Ненчо Балабанов. Личи си, че не се стараят, а си карат старата песен и то на същия глас.

„Забелязваме ги как редовно правят проблеми и търсят кусури на Ненчо, макар и зад гърба му. Постоянно го дебнат да направи някаква грешка или лапсус, за да може да му се присмеят. А истината е, че те отдавна са за пенсия и омръзнаха на зрителите“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар