Нора Недкова мина през кревата на Христо Сираков – подробности!

Нора Недкова мина през кревата на Христо Сираков – подробности!
Гласувайте за статията

Нора Недкова и Христо Сираков станаха много близки!

Мис Плеймейт Нора Недкова се оказа много палава, особено когато не е трезва. Тя е известна с множеството си похождения в леглото, но вече е част от списъка на Христо Сираков.

Нора Недкова и Христо Сираков

Нора Недкова интимна с Христо Сираков

Двамата са се засекли на откриването на новия сезон в дискотека Bedroom в Слънчев бряг. Тя през цялото време е била видимо пияна и надрусана, а Ицо 100-те манекенки се е възползвал веднага.

След като няколко часа се натискали в нощния клуб и бизнесменът я обарал по всички възможни части, двамата напуснали заведението и отишли в стаята му в хотел Dune, където Нора Недкова усъмнала, съобщава анонимен източник на HotArena.net.

Христо Сираков е известен сваляч именно на плеймейтки. Затова не е случаен прякорът му, а и той явно се чувства добре така, защото продължава да сваля такъв тип момичета.

През кревата на Ицо са преминали много жени от тази порода. Най-сериозната му връзка беше с Биляна Евгениева, която обаче му изневери с Благой Георгиев и годежът им пропадна.

Елена Кучкова, която спечели „Мис Плеймейт“ преди няколко години, също е преспала с възрастния бизнесмен, което бе съобщено лично от него. Дори той поясни, че именно така е спечелила титлата си.

Нора Недкова явно е поредната плеймейтка в леглото му. Няма спиране за Стоте манекенки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар