Жената на Графа е бясна: Певецът едва не уби децата им!

Жената на Графа е бясна: Певецът едва не уби децата им!
Гласувайте за статията

Графа направи недопустимото, рискува живота на семейството си, макар и неволно!

Певецът Владимир Ампов – Графа участва в ПТП, което можеше да му коства живота. Най-лошото за него е, че в колата са били още жена му и двете му деца.

Графа

Графа без малко да избие семейството си

На път към пернишкото село Дивотино журито от „Гласът на България“ изтървал волана и забил Мерцедеса си в канавка. С него е пътувало и семейството му, съобщава в. „Таблоид“.

Автомобилът на баладиста се подхлъзнал на разлята мазна течност на пътя, той не успял да го овладее и изхвърчал от платното. За щастие, дяволът бил малък и всички в колата останали невредими.

Въпреки че подобен инцидент може да се случи на доста хора, Мария останала бясна и за пореден път обвинила мъжа си в лошо шофиране. За нея той бил един от най-рисковите шофьори, тъй като постоянно изпадал в конфузни ситуации на пътя.

Графа има не една и две катастрофи зад гърба си. За късмет, всички досега не са сериозни, но трябва да спре да си играе с огъня.

Говори се от години, че шофьорската книжка на певеца е купена лично от баща му Кирил Ампов. Влади три пъти поред бил късан на изпита по кормуване и накрая татко му взел мерки, за да успее да мине най-после.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар