Гери-Никол подивя: Мишки такива! Котараната с яката дупара е номер едно! (Виж още)

Гери-Никол подивя: Мишки такива! Котараната с яката дупара е номер едно! (Виж още)
Гласувайте за статията

Гери-Никол изригна бясна!

Гери-Никол избълва като като лава на вулкан в социалните мрежи. 19-годишната певица не може да се побере в кожата си от яд, че и този път е претърпяла пълен провал.

Гери-Никол

Гери-Никол изригна срещу наградите на „Бг радио“

Защото нито жури, нито публика са я зачели така, както на нея й се иска. Своенравната певица не е номинирана с нито една от наградите на „Бг радио”.

И то за втори път, когато бе номинирана, ама пак не бе наградена.А годината бе 2016, припомнят запознати.

За разлика от колегите на Гери-Никол, чийто труд е уважен и оценен подобаващо.

Наградите на „Бг радио” ще бъдат раздавани на пищна церемония тази събота в Благоевград. Само че милионерската щерка няма да присъства.

“Ама какви са тези неща и нелепици. Най-гледаната песен в тази страна е моя. И е събрала над 37 милиона гледания. А дори не е получила номинация за наградите.

Какво повече мога да кажа и да коментирам?!

Има една много хубава българска поговорка и тя е, че мишките могат да пируват само, когато котката с яката дупара не е наоколо.

Нали знаете?!… Така че, мишки такива, скрийте се някъде и се веселете, докато можете”, избълва Гери-Никол обидена, пише вестник “Телеграф”.

Ексцентричната изпълнителка не може да приеме факта, че въпреки парите и връзките на тати не получи това, към което се е стремяла.

А наградите ще отидат при колегите й Тита, Дара, Михаела Филева, Михаела Маринова, Алекс и Влади, Папи Ханс, Графа, Криско, Любо Киров, 100 кила и редица други.

За Гери-Никол остава единствената утеха да вади ново парче и да чака следващата година, дано тогава да получи мечтаната статуетка.

Само че мнозина от бранша подозират, че на младата изпълнителка изобщо не й трябват статуетките. Меракът й да се изживява като световна дива, удря на камък, заради което беснее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар