Зрители ревнаха срещу Зейнеб: Не могат да я понасят и я искат вън от „На кафе“! (още подробности)

Зрители ревнаха срещу Зейнеб: Не могат да я понасят и я искат вън от „На кафе“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова се оказа най-антипатична на зрителите на Нова телевизия!

Ко-водещата на Гала – Зейнеб Маджурова се превърна в персона нон-грата за зрителите. Оказа се, че изгрялата в Биг Брадър преди години особа, е най-антипатична на публиката на „На кафе“. Ден през ден зрители питат докога ще я лансират и държат на екран.

Зейнеб

Зрителите не могат да понасят вече Зейнеб Маджурова

„Защо махнаха по-кадърните девойки на Гала?! На тази от километри й личи, че е надута пуйка и не на мястото си. А с това ръкомахане постоянно, стои като вятърна мелница“, коментират потребители в мрежата.

Оказва се, че зрителите харесват много повече другата репортерка на Гала – Деси Павлова, която беше обявена за родната Ким Кардашиян. Тя им изглеждала доста по-естествена и добра във воденето, отколкото Зейнеб.

По-шокиращи обаче са думите на близки до обкръжението на Маджурова, които твърдят, че туркинята дразни все повече колегите си. Самочувствието й било до тавана, че и над него, което прави лошо впечатление.

Особено, откакто се хванала с милионерския наследник Стоян Балевски, често пъти не можело да се говори с нея.

„Опитва се в очите на хората да изглежда голямата работа, а всъщност не е нищо особено. Не спира да се изтъква колко е на „ти“ по различни въпроси. Даже се прави на голяма специалистка по естетичната медицина. Ще кажете, че е завършила медицина, а то… общи приказки от чуто и прочетено в интернет.

Не спира да си придава важност и в работата. Повечето хора от екипа на предаването не я харесват, тъй като я усещат как лети в облаците. Въпрос на време е да изчезне от ефира“, убедени са запознати. Докато явно Зейнеб е на коренно противоположно мнение за собствената си особа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар