Кристин Илиева разкри за първи път истината за Дивна и отношенията им!Месеци след като Дивна

едва не я уби в зверската катастрофа, която предизвика, Кристин Илиева вече се изправя на крака. Красивото момиче обаче има още много тегоби да понесе, докато лекарите успеят да възстановят крака й напълно. [caption id="attachment_408267" align="alignright" width="300"]Дивна Кристин Илиева с истината за Дивна[/caption] Кристин вече даде няколко интервюта, в които разказа за мъките си след катастрофата. Но досега не беше говорила за Дивна и срещата си с нея след инцидента. Ето, че го направи, но това, което каза, преобръща всичко.

"Нещата няма начин да не се променят и за двете ни, когато се случи нещо такова. Няма значение на каква възраст си и колко си зрял. Поддържаме някаква връзка. По-скоро нейните родители поддържат връзка с моите родители.

Причината е, че имаше моменти, в които не можех да имам връзка с нея. Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки и това е най-болезненото. Защото в един момент осъзнаваш, че си бил чужд с този човек", призна Кристин Илиева. Думите й обаче потресоха читателите, за които е абсурдно Дивна да дрънка глупости пред приятелката си, вместо да й влезе в положението и да й помогне. "Едва ли това момиче иска да слуша за гаджетата й, или за това къде е била и с кого се е напила. То бива простотии, ама чак толкова. Кристин мина през ада, а тя ще й разправя клюки", гневят се потребители в мрежата. Кристин Илиева призна и друго. А именно, че е получавала паник атаки и то най-вече от автоматични врати. "Започвам да плача ида не мога да си поема въздух и започвам да дишам учестено. Пулсът ми се качва. Но точно с един сеанс с психолога той каза, че тези паник атаки се преодоляват. Един сеанс ми помогна да разбера защо се чувствам така. Било е заради вратата, която ме е смачкала при катастрофата. Отварям очи тогава, не съм си на моето място, а избутана между двете предни седалки. Но вече минавам през врати и не ме е страх. Пия хомеопатични хапчета, които ме успокояват. Но дори и тях вече вземам само като се сетя", с радост призна хубавата Кристин.