Валентин Кулагин: Да се изсереш и размажеш, може да бъде арт, но ще мирише!(Още „дъхави” откровения)

Валентин Кулагин: Да се изсереш и размажеш, може да бъде арт, но ще мирише!(Още „дъхави” откровения)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин този път не „размаза” поредната ВИП-персона!

Стрелите на Валентин Кулагин не бяха насочени този път към миски, моделки или плейметки. В много подробен пост той предпочете да разкрие тънките страни на своето творчество-гримьорството. Което, според него, няма равно на себе си.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин изригна в мрежата

И за малките деца е ясно, че Валентин Кулагин не страда от излишна скромност. И в тази връзка той даде редица ценни съвети на конкуренцията в макиажа. Ето какви са те:

„Изкуството е разнообразна гама от човешки дейности за създаване на визуални, слухови или изпълнителни произведения на изкуството. Изразяващи въображаемите и техническите умения на автора, предназначени да бъдат оценени заради тяхната красота и емоционален заряд.“

Години наред аз изграждах моята архитектура на възприятието ми за изкуство. А именно – да обединя абстрактното с красивото и да се движа по ръба. Защото за мен арт-гримът трябва да бъде И бюти-грим. Защото красотата трябва да бъде част от всяко изкуство.

Защото да се изсереш и размажеш, може да бъде арт, но въпреки това ще мирише. Затова дори и в най-смелите ми въображения аз спазвам една единствена линия – линията на естетиката! Всички останали възприятия пускам на свобода!“, обясни подробно за таланта си Валентин Кулагин в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар