Скандал: Йоко Захариев разкри шокираща измама с ученически лагер в Гърция! (виж тук)

Скандал: Йоко Захариев разкри шокираща измама с ученически лагер в Гърция! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Йоко Захариев се закани, че няма да остави нещата така!

Певицата Йоанна Захариева, по-известна като Йоко Захариев, изрева. Причината е скандална измама с ученици в Гърция, където самата тя изпратила сина си на лагер. Оказало се обаче, че за парите, които платили, родителите не получили дори и половината от обещаното за децата си:

Йоко Захариев

Йоко Захариев бясна от измамата със сина й и останалите деца в Гърция

„Платихме около 600 лв (530лв престой и 30 евро аквапарк) за лагер/екскурзия, 7 дни в Гърция на сина ни Йово, ученик в 5ти клас на 119-то училище.

Подозрително стана, когато в последния момент казаха на децата да си носят чаршафи и да се подсигурят с тоалетна хартия за седмицата.
Интересно беше когато сина ми каза, че „и храна трябвало да носи, защото май нямало да има“…

Сега вече сме сигурни, че нещата са повече от престъпни когато се оказа, че са настанени 12 (ДВАНАДЕСЕТ ДЕЦА!!!), подчертавам, от по 530 лв на глава!!!! Без чаршафи и тоалетна хартия в една спалня и ги задължават сами да си почистват…

Когато се обадих на организатора да поискам обяснение ми каза, че така било по спортните лагери. Когато обясних, че за 600 лв не се очаква подобно обслужване ми бе казано, че няма време за мен, ще се обясняваме като се върнат децата.

Директно си поисках парите обратно. Последваха заплахи за сигурността на сина ми. Аз съм в шок. Скандализирана и крайно притеснена.
Последва и още едно обаждане от страна на организатора, предупреди ме да побързам да си взема сина…

Обръщам се за помощ към пишещите колеги, новинари, журналисти и медии… Моля ви за незабавно съдействие…Ние родителите сме безсилни!
Г-н Диян Стаматов – Директор на 119-то СУ,вие как ще се отнесете към това?!?!??!“, алармира Йоко Захариев в мрежата. И се закани, че няма да остави нещата така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Йоко Захариев разкри шокираща измама с ученически лагер в Гърция! (виж тук)”

 1. Нашите деца също са на този лагер в момента. И те учат в 119-то училище. Много са доволни. Според тях всичко е страхотно.
  За нас важното е децата да се чувстват добре, а не колко е луксозна базата. Все пак всички знаехме, че пращаме децата си на лагер, а не в луксозен хотел.
  Другото е, че за аквапарк никой не ни е насилвал да плащаме. Той е допълнителна екстра, която Вие избирате, дали те да ползват. Цената е 15 EUR, а не 30 EUR.
  И да добавя, че за 500 лв, 7 нощувки пълен пансион, с включен транспорт и грижа за децата Ви, направо е смешно да се оплаквате.
  Много се дразня, когато някой създава проблеми на хора, които са отделили от времето си, за да се грижат за децата ни и да им създават незбравими спомени за цял живот.
  Много добре познаваме учителите, с които са децата ни. Това са много добри и отдадени хора. Децата ни са за пореден път с тях на лагер. Сигурна съм, че няма начин да са се държали по описаният начин. А чак пък да намесвате директора …..
  Другият път, ако има такъв, се надявам хора като Вас да не пускат децата си на подобни мероприятия и да не създават на нашите деца подобен дискомфорт.

 2. Таня Лозанова

  юни 22. 2018

  Много жалко, че никому неизвестната г-жа се опитва да блесне по този нищожен начин на гърба на сина си! 15 минути слава! Ако вие не сте разбрали или прочели за ккви условия става на въпрос, това е ваш проблем, всички останали родители знаехме отлично къде изпращаме децата си! Вероятно защото то сме слушали внимателно! Отглеждането на момченца в инкубатор или саксия не води до нищо Добро, освен подигравки и отхвърляне от обществото на въпросното детенце, което не е виновно, че е такова, заради майка си! Кой и дава право на въпросната Неизвестна г-жа да занимава с глупостите си невероятните ни учители, персонал в лагера, та дори и един от най-ерудираните директори , какъвто е Г-н Стаматов на 119 СУ. Кой дава право на сина и Йово, който е все още незавършена личност, възпитан в неуважение към хората и съучениците си, да ги нарича „клошари“? ! Това ли възпитава у децата си, освен невъзпитаното си поведение в медиите! Жалка госпожа без никакви ангажименти ! Жалко , че стъпка и реномето на сина си! Надяваме се такива дечица да не идват на такива сериозни и запомнящи се лагери! Благодаря на учителите , на 119СУ, които така добре се погрижиха за децата ни!

Добавете коментар