Текстописецът на чалгарките ги закла: Моментално овладейте синдрома на трите езикови паразита!(Подробности)

Текстописецът на чалгарките ги закла: Моментално овладейте синдрома на трите езикови паразита!(Подробности)
5 (100%) 1 vote

Текстописецът на чалгарките буквално ги размаза!

Текстописецът на пайнерките Йордан Гергов закла плиткоумните поп фолк диви. Днес младия писател така разкости тези представителки на чалга бранша, които са малко по-умни от амеби. Ето какво им препоръча с хапливия си коментар в мрежата:

Текстописецът на чалгарките Йордан Гергов ги разби

„НА ВНИМАНИЕТО НА ФОЛК ПЕВИЦИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ИСТИНСКИ ЗВЕЗДИ!!!

Почти моментално трябва да увладеете СТЕП – Синдрома на трите езикови паразита (не е нужно да го помните) Това означава, че в 10-минутно интервю трябва поне 23 пъти да повторите „пак казвам“, „като цяло“ и „дай боже“.

Ако сте много притеснена и нямате съвсем какво да кажете, просто повтаряте трите израза един след друг в различен ред. Например Ви питат:

„Кога ще е готов новият Ви проект?“ и Вие отговаряте: „Като цяло, пак казвам, дай боже другия месец“. „Мислите ли вече за семейство?“ „Пак казвам, че като цяло го искам, дай боже да ми се случи.“

На този отговор е хубаво да погледнете в камерата, за да е по-силно внушението пред оня, към когото е насочено.

„– Има ли интриги в бранша?

– Като цяло, пак казвам, не дай си боже.“ ХАХАХАХАХААХАХА

Има и щадящи въпроси като „Как прекарахте почивката си в Дубай?“. Тук минавате само с „Като цяло беше уникално“ и ако журналистката Ви е симпатична, добавяте: „В смисъл такъв, че пак искам да ида“.

Нужно е и да си сложите екстеншъни. Много екстеншъни. Толкова много екстеншъни, че да можете да се обесите на тях, ако нито едно от трите Ви клипирани парчета не се превърне в хит.

После си напомпвате устните и скулите с поне три инжекции хиалурон, за да добиете желания вид на непохватна и поради това брутално нажилена от стоката си пчеларка. ХААХАХХА“, закла пластичните създания младия Йордан Гергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар