Радост Драганова завлече бизнесмен с 5 млн. евро! (Виж как прилапа фирмата)

Радост Драганова завлече бизнесмен с 5 млн. евро! (Виж как прилапа фирмата)
Гласувайте за статията

Радост Драганова завлече бизнесмен с 5 млн. евро!

Кипърски бизнесмен съди Радост Драганова за огромна сума пари. Той твърди, че водещата го е ощетила с огромна сума в размер на 5 млн.евро. Делото се води в Софийски градски съд.

Радост Драганова

Радост Драганова ужилила с много пари бизнесмен

Ужиленият Харис Кунтурис вложил тлъстата сума в общата им фирма за производство на ток от соларен парк. Съоръженията се намират край село Брезник. Журналистката и кипъреца се запознали през 2012 година. Тогава те създали и общото дружество, в които участвали и роднини на водещата.

Според делото дружеството е функционирало цели четири години. Според думите на Харис Кунтурис той вложил близо 800 000 евро собствени средства в съвместното им бизнес начинание.Вкарал и допълнително 3 милиона евро, които теглил като кредит от банка „Пиреос” , пише „Телеграф”.

След няколко месеца съоръжението започва да функционира безпроблемно. Благодарение на финансовата инжекция от страна на кипърския бизнесмени връзките на Радост Драагноваи нейния свекър Венцислав Гоцев.

Те имат връзки в Електрическата компания, от където ги включват като производители и търговци на ел. енергия на родния пазар веднага.Кунтурис твърди, че за този съвместен период е успял да докара 700 000 евро чиста печалба.

Всичко върви безоблачно, когато през август 2016 година той разбира, че вече не е съдружник в печелившото дружество. Оказва се, че чаровната и вечно усмихната водеща е една хиена, която върти скандални схеми, без дай мигне окото. Кипърският предприемач установява, че той е никой във фирмата. Едноличен собственик на дружеството е станала Радост Драганова.

Дотогава за формален собственик се е водела нейната майка Снежана Драгостинова. А след като се оплакал за ицмамата, срещу Харис Кунтурис започнало преследване.

Търсили го от ГДБОП по сигнали за корупция и проституция. От НАП му направили редица проверки. Чужденецът има регистрирани над 10 дружества у нас. Следващото заседание на съда е на 13 юли, а кипъреца очаква справедлива присъда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Радост Драганова завлече бизнесмен с 5 млн. евро! (Виж как прилапа фирмата)”

  1. ал

    юни 21. 2018

    Това е една от на-големите сп*рмосмукачки раждала се някога!!!

Добавете коментар