Криско обрече Тита да няма деца 10 години

Криско обрече Тита да няма деца 10 години
Гласувайте за статията

Тита не може да зачева бебе поне десетилетие!

Певицата Тита има жестока забрана от своя продуцент Криско. Въпреки че двамата са колеги, той се меси и в личния й живот, поне това вещае договорът им.

Криско и Тита

Криско обрече Тита да няма деца 10 години

В него имало специална клауза, според която девойката няма право да забременява в следващите 10 години, пише в. „Галерия“. Това е доста неприятно за нея, тъй като след десетилетие ще бъде вече на почти 30 г.

„Тита е наясно с негативите на договора, но няма избор. Adamand Records (компанията на Криско – б.р.) я изстреля на върха и това е цената, която трябва да плати. В крайна сметка Криско гледа своите интереси и Тита няма да му е полезна с надут корем.“ – коментират запознати.

Най-големият удар е за гаджето й Виктор. Той е малко по-голям от нея и скоро ще започне да се оглежда за семейство, но явно няма да може да го сформира с Христина Христова.

Близките на певицата смятали, че той я експлоатира. Постоянно й уреждал участия и не й давал никаква почивка. Това преуморявало момичето, но рапърът не се трогвал.

„Тя му е златната кокошка. Така здраво я е хванал в пипалата си, че няма пускане. Криско прекалява, но така е в бизнеса днес – или си безскрупулен, или те изяжда конкуренцията.“ – споделят близки до Тита хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар