Мегз сияе: Риалитито й направи бум в мрежата, задмина сериала на Тита! (още подробности)

Мегз сияе: Риалитито й направи бум в мрежата, задмина сериала на Тита! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз не е на себе си от щастие заради успеха на „Кралицата на Инстаграм“!

Миглена Каканашева – Мегз има повод да почерпи. И той е рекордният успех на новото риалити „Кралицата на Инстаграм“, което скоро стартира в интернет. В него дизайнерката е водеща и участник, а рейтингът на формата надмина дори сериала на Тита.

Мегз

Мегз не може да спре да се хвали с успеха на новото риалити

„За по-малко от 24 часа достигнахме почти 90 000 зрители. Нов рекорд за проект на 7Талънтс. Сами си ги бием рекордите всеки път. Време е колегите от телевизията, а и не само те, да се замислят сериозно каква огромна аудитория изпускат с всеки следващ миг като се правят, че не е важно… Щом не е мащабно, с милионен бюджет и супер големите звезди.

Хората под 25 години, обаче имат нов светоглед, който включва гледането на телевизия все по-малко. Те живеят, общуват и се изразяват безгранично в нета. Който умее като Мегз да владее тази аудория за в бъдеще, като нон стоп общува пряко с тях, той ще успее.

Супер благодарна съм на екипа, че издържаха и въпреки адски трудния формат все още ми говорят! Следва нов проект, който чакаме отдавна да ни се случи и справим ли се добре с него, вече ще обърнем мача със сигурност“, похвали се в мрежата Боряна Гидикова, която е сред най-влиятелните имена в телевизионния бранш у нас.

„Рекордът на МЕГЗ е толкова силен, защото „Следвай ме” е безспорно най-любимият тинейджърски сериал. Но красавиците от Ангелите на Мегз дават много силна заявка, защото още на 1-ви сезон, първи епизод изпревариха ФИНАЛА на най-гледаната ни продукция в интернет“, добавиха и от екипа на самата Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар