Алкохолът не прощава: Пияната Кали стана за резил! (Певицата се пльосна на сцената-виж още)

Алкохолът не прощава: Пияната Кали стана за резил! (Певицата се пльосна на сцената-виж още)
Гласувайте за статията

Пияната Кали шокира клиентите на нощен клуб

Пияната Кали не успя да се изправи на сцената. Поп фолк дивата се появи видимо почерпена и в един момент легна на дансинга. Алкохолът не прощава, останаха изумени клиентите на нощния локал, където певицата извиваше глас.

Кали

Пияната Кали се изложи много

Изпълнителката на култовата песен „4-4-2” прекали с концентратите. Майката на три деца не успя да се удържи на краката си и буквално се строполи на сцената. Въпреки това чалга дивата не изпусна микрофона.

Дори и легнала, тя продължи да изпълнява репертоара си. В един момент Кали се оказа зарината от салфетки, но замаяна от питиетата не реагира, а продължи да извива глас.

Кали продължи участието си стоически, въпреки че нещата й се отдаваха трудно.

След като видяха, че певицата не успява да се изправи, някой се смили над нея и й подаде ръка. С доста залитания Кали най-после се задържа права и продължи да пее.
Излагацията на изпълнителката обаче взриви публичното пространство. Мнозина от родните зведи се изказаха негативно за поведението на колежката си.

Вероятно грижата по тримата й сина са й дошил в повече, защитиха я други. Припомняме, че Кали има три момчета от трима различни бъщи.

Миналата година плъзна слухът, че тя се е разделила и с третия си мъж Влади, от когото е последното й момче. Двамата запазили приятелски отношения ,но всеки заживял в отделен дом. Като грижите по трите й деца легнали на плещите на фолкаджийката.

Влади си вдигнал чукалата и отпрашил за морето да почива с авери. Кали хукна след него и дори постна снимка как се целува с него. Постъпката й шашна мнозина.

Други пък казаха, бе това бил отчаян ход, за да си го върне.

„И ĸaĸвo ceгa?! Kaĸви ги въpши Kaли? Oтивa caмa пpи Bлaди, пoднacя мy ce нa тeпcия, a пocлe гo ocтaвя дa cи живee живoтa. Дoĸaтo тя ce изгъpбвa c гpижитe пo дoмaĸинcтвoтo и тpитe cи дeцa. Чe тo и бeй дa бeшe тoзи мъж, нямaшe дa cи живee тoлĸoвa цapcĸи“, ĸoмeнтиpaт вбeceни дaми в мpeжaтa.

Затова не издържала на напрежението и алкохолът си казал своето, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар