Една успешна двойка и след 20 г. бракЕдна успешна двойка и след 20 г. брак, рядко известните личности успяват да запазят в годините хубавите си отношения и чувства. Една от тези красиви и щастливи вече доста години двойки са моделите - Синди Крауфорд и Ранди Гербер.

И двамата са част от модната индустрия и имаш зашеметяваща модна кариера. Синди е нещо като жива икона в бранша. А половинката й също е модел и това е добре, защото двамата познават плюсовете и минусите на професията си. Макар той днес да има бизнес със заведения.

Сега техните наследници децата им  - Пресли и Кая се занимават с мода и вече са лица на световни марки, справят се прекрасно за годините си. Разбира се, наследили са много от невероятните черти на родителите си. Както пише и в-к "Труд" сега двойката празнува цели 20 години брак, самата Синди публикува снимка в Мрежата от сватбения им ден на плажа през 1998 г. И красавицата отново след толкова време поднесе чудесно обяснение в любов - "Избрах най-добрия човек за цял живот". Какво повече от хармония, стил, красота и дори истинска любов - може да иска човек, и ние от изданието им желаем още дълго време разбирателство и топлина, а дано и децата им следват техния късмет и в личен, и в професионален аспект, коментираме в "Клюки.Бг".