Джийсън Брад Люис със скандални разкрития за Слънчака: Ето защо повече няма да стъпи там!

Джийсън Брад Люис със скандални разкрития за Слънчака: Ето защо повече няма да стъпи там!
Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис отврати с гнусни откровения за Слънчака

Скандалният певец Джийсън Брад Люис откровено разкри какво може да намерите на Слънчака. Изпълнителят, който участваше в един от сезоните на Биг Брадър, отново напомни за себе си в мрежата.

Джийсън Брад Люис отврати с коментара си

Ето какви ужасни разкрития направи Джийсън Брад Люис за един от най-рейтинговите ни морски курорти-Слънчев бряг. Но прочетете коментара, преди да си хапнете:

„По неофициална статистика всеки 2-ри пикае в морето. Средно на човек се пада по 200 мл урина. Около 1300 човека посещават плажа на Слънчев бряг всеки ден.

Половината от тях изпикават 150 литра в тихите води, този акт нараства до 5000 литра за месец.

Към това добавете плажните масла от телесата ви, мъртвата кожа под формата на 2 пръста кир, която търкате уж незабелязано, докато се плацикате. На всичкото отгоре има хора които казват колко добра била водата на Съни биЧ.

А в края на лятото се прибират в София с дезинтерия, диария, конюктивит, обриви, лишеи и косопад, но с думите (леко настинах).

Мой приятел Константин, който мрази вече морето, беше ходил на въпросното ЦОКАЛО БИЙЧ (очевидно защо се казва така) и вика “Реших да плувам навътре братле , да избегна тая смрад в близост до плажната ивица.

Гмуркам се за малко под вода, изплувам и до мен се носи странен обект който прилича на портмоне. Приближавам гооооо и какво да видя?!! ОГРОМЕН ТЛЪСТ КЛЕФУК явно изсран преди макс 20 минути.

Ама като казвам огромен бате, ОГРОМЕН!! Като детска ръчичка, или кюнец пълен с царевица и семки“, отврати мрежата Джийсън Брад Люис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар