Маги Сидерова разкри истината за страстта си към фитнеса и тренировките! (виж тук)

Маги Сидерова разкри истината за страстта си към фитнеса и тренировките! (виж тук)
Гласувайте за статията

Маги Сидерова не може да си представи и ден, без да тренира!

Маги Желязкова, по настоящем Маги Сидерова, разкри тайната на перфектната си фигура. Всъщност отдавна за никого не е тайна, че тя се дължи на много и ежедневни тренировки. Нещо повече – къдрокоската не може да си представи и ден без фитнес.

Маги Сидерова

Маги Сидерова разкри тайната на перфектното си тяло

„Oт една година тренирам редовно, запалих се по тренировките в Португалия. Там срещнах една от най-добрите техни състезателки по фитнес бикини – Анна Фрейтъш.

Тя ме мотивира и промени целият ми начин на тренировка, мислене, хранителен режим, всичко. Аз й обещах, че като се върна в България, няма да я прецакам и така и стана. Продължих с тренировките усърдно“, разказва Маги Сидерова. Която се радва, че и половинката й е запален спортист като нея самата.

Според бившата манекенка никой не може да те накара да започнеш да тренираш и да се грижиш за тялото си, ако самият ти не си го осъзнал.

„Желанието трябва да идва от теб, това е въпрос на личен избор. Може някой да те нахъса да видиш нечии постижения и те да те подтикнат да го направиш, но обикновено това става за седмица-две и след това се връщаш отново в твоя ритъм.

Мотивацията, истинската мотивация е самият ти да го пожелаеш и да узрееш за това, да искаш да промениш тялото си, начина си на живот, ако не го харесваш, но това е въпрос избор. За да се случат нещата, човек просто трябва да узрее за това.

Ако трябва да ги формулирам като мотивация, ето нещо, което е познато – здрав дух, здраво тяло и съчетание с перфектна усмивка през деня. Защото, след излизане от залата, след тренировка, човек се чувства изключително тонизиран.

На мен лично усмивката не ми слиза от лицето, когато съм тренирала, чувствам се много по-добре“, споделя Маги Сидерова пред сайта viewsofia.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар