Илиян Найденов издаде своята книга, която мигом се превърна в бестселър!Фитнес инструкторът

Илиян Найденов и книгата му "Детокс 2.0 - убиецът на мазнини" се превърнаха в същински хит. Хора от различни възрасти и пол се избиват да купуват книгата, която се превърна в бестселър. И се наложи да бъде пусната в нов, втори тираж. Причината е една - съветите и режимът на инструктора действително работят. [caption id="attachment_410225" align="alignright" width="300"]Илиян Найденов Илиян Найденов и книгата му се превърнаха в същински хит[/caption] "Тук не става въпрос за диетите, които обикалят интернет - 3 дни на вода, 10 дни на чай, 15 на плодове и зеленчуци. Режимът няма за цел да свали само излишните килограми. Той е насочен към здравето на всеки един човек или решаването на някакъв здравословен проблем. Освен редуциране на телесното тегло, режимът подобрява хормоналните нива, влияе положително на ендокринната система, пречиствайки организма по най-правилния и здравословен начин. Което е и моята цел", обяснява фитнес инструкторът.

Илиян Найденов пише книгата, базирайки се на дългогодишната си работа като инструктор и на практическото прилагане на режима си върху петима мъже и пет жени. Резултатите, които постигнали всички те, са документирани и наистина невероятни.

"Детокс 2.0 – убиецът на мазнини“ повежда читателя през три основни етапа на детоксикация. Първият е съпроводен с увеличаване на калорийния дефицит и прием на храни, които стимулират изхвърляне на токсини от черния дроб и другите органи. Вторият етап е ултра- пречистването, когато вече токсините нахлуват в кръвния поток и се изхвърлят чрез урината, потта и дори през пъпките, които се появяват по кожата. Третият етап е най-важен и трябва да е проведен правилно, за да се запазят резултатите. За организма би било доста стресиращо да се върне към старите навици и хранене. След детокса тялото започва нов живот „на чисто“. И, за да се запази резултатът е нужно да живеем здравословно, да ядем храни, които дават на тялото здраве и енергия, а не такива, които го правят лениво и тромаво. По този начин появата на йо-йо ефекта е изключен", категоричен е Илиян Найденов.