Янина Кашева от „Откраднат живот“ разкри душата си пред Мон Дьо!

Янина Кашева от „Откраднат живот“ разкри душата си пред Мон Дьо!
Гласувайте за статията

Янина Кашева направи невероятна изповед!

Звездата от „Откраднат живот“ Янина Кашева беше до болка откровена пред Мариан Станков – Мон Дьо по Нова ТВ. Тя сподели своите чувства и емоции от участието си в сериала и цялостно от кариерата си.

Янина Кашева

Янина Кашева разкри душата си

“Хареса ми ролята в “Откраднат живот” и продължава да ми харесва, защото е голямо предизвикателство. Не се бях снимала в сериал и това също беше предизвикателство. Образът е характерен, което също ми хареса.”, разкри Янина Кашева в „Събуди се“.

Тя стана истински хит с ролята си на д-р Кръстева. Роля, която отвори широко вратите за нея във всякакви проекти.

“Опитах се и вярвам, че успях да преплета съдбата на моята героиня със злоупотребата на алкохол – едното да е следствие от другото, което ми помогна. Това, че си позволил да те вкарат в нещо, което ти не харесваш, ако си достатъчно честен, почтени и добър професионалист, ти не можеш да живееш с такава тайна.”, обясни актрисата за това как е успяла да избегне клишетата за алкохолизма в киното в образа на д-р Кръстева, пише Blitz.bg.

Актрисата обаче не смята тази своя роля за върха на своята кариера. Тя е на мнение, че все още не е изиграла образа на своя живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар