Крисия напира да се върне при Слави Трифонов! (Ето какво призна)

Крисия напира да се върне при Слави Трифонов! (Ето какво призна)
Гласувайте за статията

Крисия иска отново да се върне при Слави Трифонов

Невероятната Крисия мечтае пак да бъде със Слави и неговия Ку-ку бенд. Това детето-чудо призна в интервю пред „България днес”. Ето какво сподели даровитото момиче:

Крисия

Крисия иска пак при Слави

„Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта.

Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни.

Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с „Ку-ку бенд“ и Слави“, откровена е певицата от Разград.

Крисия не крие, че популярността й е дала много. Тя обаче не се има за звезда. Но известността й е предоставила възможност да се срещне с много различни и интересни хора. И на една, сравнително крехка възраст, да се изяви на различни сцени у нас и в чужбина.

Талантливата певица с нетърпение очаква да се премести в столицата. Тя е приета да продължи средното си образование в музикалното училище. Крисия ще страда за родителите и приятелиет си, които остават в Разград, но смело гледа напред, в бъдещето.

Припомняме, че след прекратяване на рубриката „Запознай се с малките” в шоуто на Сливи Трифонов, Крисия прекрати договора си с него. За това официално призна баща й Мартин Тодоров, който каза, че дъщеря му прекратява служебните си отношения с продуцентската компания на Дългия „Седем осми”. Но двамата оставали приятели.

Родителят на талантливата певица сподели също, че той поема изявите на дъщеря си. Въпреки че баща й не разкри истинската причина за раздялата със Слави стана ясно, че тя е изцяло финансова. От изявите на Крисия гологлавия шоумен прибрал над един милион лева.

Звездата на чаровната разградчанка изгря, когато тя бе едва на 9 години. От самото начало чаровното момиче стана фаворитка на Слави Трифонов и той й обещаваше звездна кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар