Феновете на крака: Илиана Раева разкри нещо много важно!

Феновете на крака: Илиана Раева разкри нещо много важно!
Гласувайте за статията

Илиана Раева направи важно разкритие!

Всички фенове на художествената гимнастика у нас ще затаят дъх през септември, когато ще се проведе Световното, което ще е в България. Илиана Раева, като президент на БФХГ, разкри подробностите около този факт.

Илиана Раева

Илиана Раева с важно съобщение

„Представям ви визията на световното първенство по художествена гимнастика, което ще се състои в София от 10-ти до 16-ти септември в зала “Арена Армеец”, както логото и медалите🇧🇬✨

Талисман на световното първенство ще бъде “ЗЛАТНО МОМИЧЕ”✨ В ролята на ТАЛИСМАНА – Радина Филипова! Нашата красавица ще се превъплъти в “ЗЛАТНО МОМИЧЕ”, чийто образ ще обедини в себе си поколенията златни момичета на България -световни шампионки, българската царица и символа на гр. София – “Света София”.
Логото представлява златно момиче, което с лентата е изписало името на Sofia с цветовете на българското знаме – града домакин на световното първенство.

На стилните медали, които ще заблестят на гърдите на най-заслужилите, от едната страна е изобразено логото на световното първенство, а от другата страна е изобразено логото на световната централа по гимнастика FIG, през което преминава лента – един от най-красивите уреди в художествената гимнастика.

Очакваме ви и нека с мощната ви подкрепа дарите крила на прекрасните ни момичета, за да полетят!🙏🏻🇧🇬🥇🌈✨

Билети ТУК http://www.eventim.bg/bg/bileti/hudozestvena-gimnastika-sofia-sports-hall-arena-armeec-483793/event.html?ca=12

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар