Рени лъже за възрастта си: Вижте на колко години е всъщност!

Рени лъже за възрастта си: Вижте на колко години е всъщност!
1 (20%) 1 vote

Рени стана по-зле от Лили Иванова в лъжите си!

Поп-фолк звездата Рени е много щастлива и влюбена в момента, поради което иска да бъде и по-млада. Ето защо певицата е премахнала цели 7 години от възрастта си.

Рени

Рени се прави на по-млада

Истината лъснала, когато нейна колежка от Консерваторията разкрила пред в. „Телеграф“, че като студентка се хвалела, че е родена в годината, в която човешки крак стъпва на Луната за първи път.

Последното, разбира се, впоследствие бе подложено на съмнение, но официално през 1969 г. Нийл Армстронг се качва на Луната. Което пък значи, че Рени е набор 69 и в момента е на 49 г.

В Уикипедия обаче тя е на 42 г. и се счита, че самата фолк дива го е променила. Факт е, че по време на участието й във „ВИП Брадър“ наборът й там беше 69, а сега изеднъж е променен.

Очевидно певицата иска да бъде по-млада в очите на настоящото си гадже. Мъжът до нея е по-млад на години и явно това коплексира изпълнителката на „Плакала съм“.

Двамата са заедно отскоро, но вече обсъждат бъдещето си, което виждат като съвместно. Дори се говори, че Рени иска да има дете от него и явно затова опитва да се изкара по-млада. Биологията обаче не я интересуват такива неща и надали ще може да роди на 50-годишна възраст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рени лъже за възрастта си: Вижте на колко години е всъщност!”

  1. tupi ste

    авг. 09. 2018

    reni v wiki-top si e 1969 – 4etete 😀

Добавете коментар