Мира Добрева дава нов шанс на крадеца или това е капан?

Мира Добрева дава нов шанс на крадеца или това е капан?
Гласувайте за статията

Мира Добрева замина на почивка, въпреки че я обраха съвсем скоро и домът й остава необитаем!

Журналистката Мира Добрева вече няколко седмици се вайка, че стана жертва на обир за пети път. Това обаче по никакъв начин не променя плановете й и тя вече е на морето със семейството си, научи Kliuki.bg.

Мира Добрева

Мира Добрева на морето

По този начин тв водещата дава шанс на крадецът да се върне и да обере каквото е останало. Самата тя оповести, че е на море, което навежда на мисълта, че може би му залага капан и ще бъде заловен, ако се върне.

„Крадльо, аз съм на морето.

Ти сигурно си си в София. Дерибействаш си на воля. Влизаш, грабиш, бъркаш. В чантите и душите на хората. Сигурно и убиваш. Ама не те хващат. И да те хванат, те пускат. Такъв е законът. Пък ти, и най-улавият крадльо на света да си, що да не крадеш, като знаеш, че ще те пуснат.
Чух, че и на Лили Иванова си посегнал. Ей, животно мръсно! Ти от Бога страх че нямаш, нямаш. Библията не си и докосвал. А до песните й не си ли се докосвал, Говедо?

Вярно е, че също като пред Бога, и пред крадците всички сме равни. Вие сте като болест. Чума сте, да знаеш, Крадльо. Обаче знай също, че рано или късно, срещу чумата се измисля лекарство. И то обикновено е поразяващо.

Няма да те подмине тази чаша. Ще я изпиеш до дъно.“ – написа Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар