Гаджето на Феди Башур е в психическа криза, Емилия й помага да си стъпи на краката!

Гаджето на Феди Башур е в психическа криза, Емилия й помага да си стъпи на краката!
Гласувайте за статията

Емилия се грижи за психическоро състояние на Деспина!

Смъртта на доведения син на Емилия – Феди Башур, се отразява много тежко на гаджето му Деспина. Девойката се намира в психическа криза от над 2 месеца.

Емилия

Емилия вдига гаджето на Феди на крака след трагедията

Тя узнала за смъртта на любимия си в миг, в който се надявала двамата да се сгодят. Те се познавали от деца и затова връзката между тях била много силна.

След като се случила трагедията, Деспина просто не била на себе си. Тя се затворила у дома и не можела да общува с никого, болката й била огромна.

В този момент се намесила Емилия, която много харесвала момичето. Певицата започнала да й оказва голяма подкрепа, да я развлича по магазините и дори да я води със себе си на участия, пише в. „Галерия“.

Жорж Башур, разбира се, нямал нищо против. Той също много харесвал Деспина и дори му допадало да има край него някой, който е съпричастен с болката му.

Звездата на „Пайнер“ била като втора майка за гаджето на Феди. Тя я закриляла и й давала ценни съвети.

Дори се опитвала да я убеди да се върне в България, след като завърши висшето си образование, за да бъдат повече време заедно. Девойката от гръцки произход в момента следва в Бостън, САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гаджето на Феди Башур е в психическа криза, Емилия й помага да си стъпи на краката!”

  1. Hjyuuu

    авг. 09. 2018

    Ей тя тая Емилия ангел къде ли са й крилата, не е МАЙКА на момчето нито заварена доведена втора трета пета, Емилия е втора жена на Башур другото са превземки на една чалгарка , за която и смъртта е пиар , отвратително

  2. ani

    авг. 09. 2018

    Mnogo tochen komentar! I samo da pitam-tya opravi li si neinite psihichni razstroistva,deto gi ima ot godini,ta i psihiatar go razdava veche?

Добавете коментар