Уволнен! Тодор Башиянов повече няма да работи при Слави

Уволнен! Тодор Башиянов повече няма да работи при Слави
Гласувайте за статията

Тодор Башиянов се раздели с „Шоуто на Слави“!

Почти 5 години Слави Трифонов търпя Тодор Башиянов, но най-после пътищата им се разделят. Актьорът вече няма да се подвизава във вечерното шоу на Би Ти Ви, пише HotArena.net.

Тодор Башиянов и Слави

Слави Трифонов изхвърли Тодор Башиянов

Дългия се обадил на Тошко преди дни, за да му каже, че няма да му поднови договора. Причините за освобождаването му не били посочени, но на комика отдавна му било ясно, че не се нрави на шефа си.

Още откакто застана за първи път на сцената на шоуто, Тодор Башиянов започна да получава упреци и иронични подмятания от Слави Трифонов. Дългия така и не успя да хареса работата му.

Уволнението му обаче надали идва заради качеството на работа, което предоставя Тошко. Слави няма намерение да търси негов заместник и закрива третия щат за актьори в предаването. Това говори, че по-скоро иска да съкрати разходите.

Шоуменът винаги е твърдял, че неговият екип е неговото семейство. Башиянов обаче е сравнително отскоро при него и затова именно него е избрал за изкупителна жертва.

Самият актьор не съжалявал толкова много за това, че вече няма да работи за Слави, защото така или иначе там не му харесвало. Постоянно се чувствал унизен и пренебрегнат.

Той обаче съжалявал за заплатата, която вече няма да получава. Тя е била 2500 лв., пише в. „Уикенд“.

Сега в „Шоуто на Слави“ остават само двама актьори – Краси Радков и Мариан Бачев. Когато се наложи, Иво Сиромахов ще помага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Уволнен! Тодор Башиянов повече няма да работи при Слави”

  1. Мнение

    авг. 09. 2018

    И Башиянов си го бива, но Сиромахоя е супер добър, даже повече от Башиянов. Личеше си, че Башиянов работеше под напрежение, едни такива нервни гримаси малко изкуствени правеше. Даже , Сиромахов го слагам след Краси Радков. Двамата са най- отпуснати и смешни.

  2. нина колева

    сеп. 13. 2018

    Башиянов е уникално талантлив, естествен и освободен. Незабравим е като Ципрас.

Добавете коментар