Евала: Победителката в „Гласът на България“ Кристина Иванова разтърси мрежата! (виж тук)

Евала: Победителката в „Гласът на България“ Кристина Иванова разтърси мрежата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Кристина Иванова определено е надскочила годините си!

Помните ли талантливата и безкрайно гласовита Кристина Иванова, която преди няколко години стана победител в „Гласът на България“?! Млада, красива и много мъдра за възрастта си, Криси разтърси мрежата с начина си на мислене.

Кристина Иванова

Талантливата Кристина Иванова е коренно различна от масовката кифли и т.нар. хайлайф,… за щастие!

Коренно различен от този на масовката Гери-Никол, Дара, чалгарки, силиконки и прочие… Ето какво сподели Кристина Иванова в профила си:

„Всеки си има негова приказка… Приказка, в която сам е избрал кое геройче да бъде. Какъв да бъде животът му. Какво да стори в него… Тази е моята.

Приказка, в която омраза няма в никому и в нищо. В която знаем колко малки частици сме от всичко. И затова и го ценим. Самия живот. Във всичко и всекиго…

Самия шанс да бъдем тук и да се наслаждаваме на целия този красив свят с подаръците му. Приказка, в която от значение не са парите, властта, рода, религията, цвета на кожата… Приказка, в която има просто любов.

Към нас самите, първо. Към света, природата. Към познатия и непознатия. Към другаря в живота. Към животните. Към дърветата, цветята. Към камъните, към небето, към всичко… просто любов, това е тя. Моята приказка „, сподели в мрежата талантливата Кристина Иванова.

И допълни: „Да бъдеш себе си е избор. Хората често се оправдават, че са такива, каквито са, заради някой, който ги бил наранил… Всички са наранявани, предавани, обиждани, подценявани, неоценявани…

Просто е най-лесно да сведеш глава, да извадиш рога напред, да не даваш шанс на никого да те доближи и да бъдеш уязвим пред него… Най-сигурно е. Да не ти пука за нищо и никого, за да не страдаш евентуално след това. Да не се привързваш. Към един човек или изобщо към света наоколо…

Хората ги е страх да обичат. Да бъдат себе си. А няма защо. После единствено ще ги е яд за пропуснатия живот“, мъдро отбелязва Кристина Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар