Лияна Панделиева разказа как се срещнала лично с Мадона!Журналистката Лияна Панделиева

взриви мрежата с неочакван разказ, при това съвсем реален. А именно как се е срещнала очи в очи с поп кралицата на света Мадона. Четете и се дивете: [caption id="attachment_411569" align="alignright" width="300"]Мадона Лияна Панделиева втрещи със срещата си с Мадона[/caption]

"Гледам нещо Мадона е напълзяла нюзфийда на мрежата, та рекох да разкажа как се срещнах с нея. Или по-точно как я отвях.

Годината е 1991. Аз съм в Бевърли Хилс и пиша материал за баровските магазини (чиито марки виждам за първи път) и питам от магазин в магазин кои известни хора влизат там и какво си купуват. След като разпитах до пълно изтощение собственика на бижутерия ама никак, никак ли не са го обирали, което е скучно за една статия, набрала пълна скорост (след 15-тия магазин поне), влитам в магазина на Фред Хайман. Той вече не съществува, но особеност беше входът - трапецовиден и с моята засилка не виждам, че отвътре някой вече излиза.

Отварям вратата и с цялата си мощ връхлитам върху дребничка, безлична, безцветна жена по дънки, светла тениска и руса, почти до бяло, рядка коса. Сблъсъкът е челен и тя отлита назад с около три крачки.

Започвам да се извинявам, питам я дали съм я настъпила, пак се извинявам, тя се усмихва и каза, че няма проблем. От двете й страни стоят двама огромни чернокожи мъже - тя им е малко над кръста. Онзи, който е на мое ляво така ме гледа, сякаш ще да ми откъсне главата. Извинявам се за последен път и отстъпвам назад, като им давам път да излязат и тримата. Мисля си: "Ега ти и призрака, с какви бабаити се обградила!"

Пристъпвам обратно в магазина внимателно - току виж още някой е решил да излезе - и направо при първата продавачка: "Добър ден, аз съм...дрън, дрън... Ще ми кажете ли кои известни хора последно са пазарували при вас?" "Е - поглежда ме продавачката като малоумна - нали Вие току що блъснахте Мадона!"

Със същата енергия изскачам обратно навън, но Мадона не стои и не ме чака... Питам какво си е купила. Ами не знаели - от втория етаж било. Качвам се горе и чувам следното от жена, захапала телефонна слушалка: "Ой, Светочка, милая, ты знаеш какую обувь мы получили, Мадона только что купила! Да не дорогая, ты что! Только петсот долларов стоит! Да, да, обезательно для тебя возьму!" Преминавам на руски и като на свой човек (уви, я не захотела купить эту обувь) продавачката ми показва модела. За Мадона си беше супер, кво... Е, като стане някоя годишнина за Шварценегер, ще разкажа как видях и него насред снимачната площадка в Universal", разказа прелюбопитната случка Лияна Панделиева.