Новият любим на Джулиана Гани побесня в мрежата!Илиян Найденов - новото гадже

на Джулиана Гани, се разлюти не на шега. Фитнес инструкторът буквално побесня в социалната мрежа. И скочи срещу хейтърите, които плюят него и книгата му за детокс и отслабване. Ето как изригна любимият на Малката Джулка: [caption id="attachment_411615" align="alignright" width="300"]Джулиана Гани Гаджето на Джулиана Гани изригна обиден в мрежата[/caption]

"През последните месеци, докато книгата ми набираше все по-голяма популярност и осъществявах все повече продажби, естествено и „хейтърите” станаха все повече.

Онзи ден попаднах на коментари от типа на „този пък каква книга е написал, той не знае дори еди какво си”, пък седнах такъв замислих се... И си викам „брейй, странна работа, точно пък това съм го учил, тези пичове как разбраха, че не го знам”... А то каква била цялата работа, скъпи мразещи живота хора. Нито е нужно някому вашето мнение, нито пък сте чели някога книгата ми. Но проблема ви тръгва от главите, защото не намирате покой като гледате постоянните хвалби, реклами и добри отзиви от един развиващ се продукт или човек. Вие просто откачате вътрешно от факта, че някой някъде успява да сбъдне мечтата си, за която се е борил и е учил дълго. Иска ви се да сте прави, но вътрешно знаете, че не сте. Или пък се убеждавате, че сте по-добри, защото всички знаем как БГ Ганьовеца обича да се сравнява и да се чувства нещо повече.

Това разбира се не ви е достатъчно за да преглътнете скръбта от моя успех и затова си казвате „абе, ма**а му да **а на тоя, за какъв се взе”.. ами за никакъв, господа! Просто правя нещо и хората го харесват и отразяват. Какво съм виновен АЗ, че за вас не сме чули, нито пък ни интересува да чуем?

Дайте го малко по- сериозно бе, пичове! Подкрепяйте хората, които проповядват здравето и спорта, а не тези, дето рекламират алкохола, наркотиците и бургерите! Да не би да предпочитате вашите деца да се сблъскат с реклама на дюнери, пред тази на детокс книгата ми? Напрегнете малко тез глави и недейте така „по български”! И за да избегна да отговарям на коментари от типа на „какво се връзваш, Илиянски”. Искам да вметна, че не се връзвам, защото не го приемам лично. Просто гледам над тези неща като един млад Българин, който иска да живее сред усмихнати и трезво мислещи хора!

И накрая казах на себе си: Та те плюят по Кобрата, Бербатов, Слави Трифонов и още видно успели българи, а аз се възмущавам, че мен са погнали! Пред Ганьо всички сме нищо, защото той може всичко от бокс, през футбол, до диетология и здраве!", коментира гаджето на Джулиана Гани.